About

Efter mange år i livsstil- og møbelbranchen, hvor jeg har og stadig arbejder med styling og indretningsopgaver, kan jeg nu tilføje butiksejer til mit CV. Oprindeligt er jeg uddannet dekoratør fra Royal Copenhagen. Med uddannelse og baggrund inden for det klassiske univers har jeg et godt og sundt fundament for mit arbejde med indretning- og interiørstyling. Jeg har igennem årene lavet mange forskellige ting indenfor feltet, som spænder fra TV, foredrag, event, styling og især indretning.

Jeg er vokset op i det sønderjydske på en gård, hvor æstetik altid har betydet meget, og som datter af en kunstner/blomsterdekoratør har bordopdækninger altid været noget særligt for mig og min familie.

Efter en del år i København er jeg nu flyttet til Tisvildeleje, hvor naturen, lyset og havet inspirerer mig. Byens søde kreative mennesker giver mig energi og min mand og lille søn lykken.

Jeg er af den overbevisning at et hjem skal være æstetisk, funktionelt og fremfor alt personligt og roligt.

Med et åbent og fantasifuldt sind sætter jeg mig ind i mine kunders verden og behov. Jeg tilføjer hjemmet personlighed og ikke mindst sammenhæng. Min personlige smag ligger inden for det klassiske krydret med design, produkter i god kvalitet, fine farvetoner og rene linjer går ofte igen. 

 

Info

 

175 Fifth Avenue
New York, NY 10010

template.placeholder@gmail.com

+1 555 555 5782