Efter at have boet 15 år i København, ville skæbnen at jeg i dag er endt i Tisvilde og elsker byen og området. Min mand og jeg fandt drømmehuset midt i hjertet af Tisvilde, hvor jeg fik mulighed for at indrette showroom og kontor i forlængelse af mit hjem. Den ultimative drøm for mig.  

Her er der muligt at købe efter aftale, deltage i events og booke møder og få en indretningskonsultation med mig. Tekstiler, tapeter, lys og farver i hjemmet er en stor del af indretningen, og derfor forhandler jeg smukke og inspirerende stoffer og materialer samt maling fra Designers Guild, og fliser og maling fra File under Pop. Til haven og udelivet har jeg funktionelle og flotte havemøbler fra det franske firma Fermob, og jeg samarbejder desuden med både danske og udenlandske møbelfirmaer, så jeg kan finde lige netop dét møbel, der gør en forskel i dit hjem.

CV:

Som interiørstylist er jeg meget alsidig og laver alt fra mode- og reklamebilleder til showrooms, rådgiver virksomheder og private om stil og farver m.m. Jeg har derfor arbejdet for en lang række virksomheder, varemærker og magasiner.

TV:

Med kniven på Struben, TV3 (2011), Velkommen hjem, TV3 (2010), Baronessen flytter ind, Kanal 5 (2009), Hjem kære hjem, TV2 (2007), Boligblender, Kanal 4 (2003)

 

Kampagner og diverse udstillinger:

Dyrup, Gori, Bang & Olufsen, Bolia, DAY, Faber, Fona, Fritz Hansen, GANT, Illum, Broste Copenhagen, Jack Pot, Juna, NOA NOA, Jette Frölich, Koncern TV, Magasin, Munthe Plus Simonsen, Naja Lauf, SAND, TDC, Vero Moda og Sirius.

Redaktionelt:

Alt for Damerne, Alt Interiør, Bo Bedre, Bolig Magasinet, Costume, DANSK, Eurowoman, Femina, Elle Decoration, Interior Design.